Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мешканці Іршавщини не можуть добратись ввечері до своїх домівок

Мешканці Іршавщини не можуть добратись ввечері до своїх домівок

Мешканці Іршавщини не можуть добратись ввечері до своїх домівок
Уже давно в Іршавському районі існує проблема із пасажироперевезенням. Ніхто із керівників не бажає вникнути у дану проблему. Щовечора, майже у всіх державних службовців та працівників, які...

Уже давно в Іршавському районі існує проблема із пасажироперевезенням. Ніхто із керівників не бажає вникнути у дану проблему.

ВІДЕО ДНЯ

Щовечора, майже у всіх державних службовців та працівників, які працюють до 18:00 у м. Іршава і не мають власного транспорту очікує велика проблема добратись із районного центру до свого села.

Працівники автостанції, перекладають проблему на АТП, а ці на районне керівництво, а прості громадяни далі стоять на зупинках.

Реклама

Навіть, самі люди організовували собі транспорт, але тут з'являються вже проблеми у того водія, який вирішив допомогти людям. Його автобус починають переслідувати, всі можливі служби, так як у нього не має всіх необхідних документів для перевезення. Після одного–двох таких рейсів водії покидають людей, а люди знову стоять на зупинках.

Один із водіїв розповів, що дана ліцензія йому просто не по кишені, а водії які отримали відповідні документи виконують тільки ті рейси, які їм вигідно. Тобто вранці – їде, на обід – поїде, а якщо буде багато пасажирів то піде і під вечір. А от уже ввечері їхати взагалі не хочуть. Причиною цього водії вважають кількість пасажирів.

Реклама

Відповідні органи, могли б зробити перевірку з даного приводу, хто саме повинен виконувати рейси у Іршавському районі після 18:00 години, автостанція пуста, а на зупинках - натовпи людей.

Іван Повх

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно