Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Головного редактора закарпатської газети арештовано за сепаратистські заклики

Головного редактора закарпатської газети арештовано за сепаратистські заклики

Головного редактора закарпатської газети арештовано за сепаратистські заклики
Сьогодні, 26 листопада, Апеляційний суд Закарпатської області задовольнив апеляційну скаргу прокуратури Закарпатської області застосувавши відносно підозрюваного М., засновника газети, якого...

Сьогодні, 26 листопада, Апеляційний суд Закарпатської області задовольнив апеляційну скаргу прокуратури Закарпатської області застосувавши відносно підозрюваного М., засновника газети, якого підозрюють у сепаратистських закликах, запобіжний захід у виді тримання під вартою.

ВІДЕО ДНЯ

Цією ж ухвалою Апеляційний суд області скасував попередню ухвалу слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду від 12 листопада, якою відносно газетяра було застосовано альтернативну міру – особисте зобов’язання, – інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Нагадаємо, що на початку листопада прокуратура зверталася з клопотанням про обрання запобіжного заходу тримання під вартою головному редактору місцевої газети, який розповсюджував заклики до розпалювання національної ворожнечі та посягання на територіальну цілісність і недоторканість України.

Реклама

Свою позицію прокуратура області обґрунтовувала тим, що на даний час наявний ризик вчинення редактором видання іншого кримінального правопорушення, оскільки в ході досудового розслідування встановлено, що на даний час останній продовжує здійснювати друк та розповсюдження друкованого періодичного видання. Редактор газети підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, за які законом передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк понад 5 років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно