Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У свалявській міліції – новий керівник (ФОТО)

У свалявській міліції – новий керівник (ФОТО)
Т.в.о. начальника Свалявського РВ УМВС призначено 40-річного підполковника міліції Валерія Мишанича, який до того працював заступником начальника Виноградівського райвідділу міліції. Сьогодні...

Т.в.о. начальника Свалявського РВ УМВС призначено 40-річного підполковника міліції Валерія Мишанича, який до того працював заступником начальника Виноградівського райвідділу міліції.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні особовому складу Свалявського райвідділу міліції представили нового керівника, – повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Ним став 40-річний підполковник міліції Мишанич Валерій Ілліч, який раніше працював у Мукачеві, зокрема був заступником начальника Мукачівського міськвідділу.

Реклама

До призначення в Сваляву В.Мишанич працював заступником начальника Виноградівського райвідділу міліції-начальником кримінальної міліції.

Представляючи нового керівника, начальник УМВС області полковник міліції Сергій Шаранич висловив сподівання, що з його приходом свалявська міліція активізує роботу з розкриття та профілактики злочинів, зокрема в лісовій галузі та охороні лісового скарбу Свалявщини та Воловеччини, а також поліпшить свій імідж в очах громадськості, та побажав підполковнику В. Мишаничу успіхів у роботі.

Реклама
У свалявській міліції – новий керівник (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно