Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Дуже хороший військовослужбовець", – командир медичної роти про загиблого закарпатця

"Дуже хороший військовослужбовець", – командир медичної роти про загиблого закарпатця

"Дуже хороший військовослужбовець", – командир медичної роти про загиблого закарпатця
Сьогодні, 26 листопада, в Ужгородському районі та Ужгороді прощаються з бійцями 128-ої механізованої бригади, які 19 листопада під час виконання бойового завдання загинули біля Станиці Луганської...

Сьогодні, 26 листопада, в Ужгородському районі та Ужгороді прощаються з бійцями 128-ої механізованої бригади, які 19 листопада під час виконання бойового завдання загинули біля Станиці Луганської (передова фронту) на Луганщині.

ВІДЕО ДНЯ

З Русланом Семчище прощатимуться в рідному селі Оріховиця з 14 години, а з Ігорем Розлуцьким попрощалися в Ужгороді: спочатку біля обласного драмтеатру, де провели панахиду, а потім планують провести ходу з героєм через усе місто до Кальварію.

Зовсім не знайомі люди прийшли схилити голови та подякувати військовому за службу.

Реклама

Ігореві було 23. Він пішов в армію добровольцем. Був водієм у медичній роті, – розповідає про хлопця командир медичної роти 128-ої бригади підполковник Олександр Зюрін, який добре знав молодого бійця: «Дуже хороший хлопець, дуже хороший військовослужбовець. Ніколи в житті до нього не було претензій, він добросовісно виконував свої обов’язки. Я вам скажу, що дуже гірко отримувати такі звістки, коли гинуть молоді життєрадісні наші хлопці. Це боляче усвідомлювати. Дякуємо батькам за такого сина. Вічна пам'ять».

Заступник військового комісара Закарпатського обласного військового комісаріату по роботі з особовим складом Петро Марко більше двох місяців провів на фронті. Військовий з досвідом каже: «Хлопці гинуть за свою державу. Інколи чуєш, що можна би той Донбас вже залишити. Але якщо того супостата не зупинити там, то вони будуть тут. Де зупинимо, там вони й зупиняться. Не хочеться, щоб війна прийшла і сюди (на закарпатську землю). Молоді хлопці гинуть за державу і за нас. Може, це звучить банально, але справді так».

Реклама

Сьогодні стало відомо про ще двох загиблих закарпатців. 25 листопада не стало сержантів Павла Стеця і Олександра Ігнатишина.

Неоголошена війна на сході забрала життя вже більше 30-ти закарпатських чоловіків.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно