Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Іршавським міліціонерам знадобилась одна доба, щоб розкрити вбивство

Іршавським міліціонерам знадобилась одна доба, щоб розкрити вбивство

Іршавським міліціонерам знадобилась одна доба, щоб розкрити вбивство
До Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря швидкої медичної допомоги про те, що у м.Іршава ним константовано смерть 39-річного чоловіка з ознаками...

До Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря швидкої медичної допомоги про те, що у м.Іршава ним константовано смерть 39-річного чоловіка з ознаками насилля.

ВІДЕО ДНЯ

Виїздом слідчо-оперативної групи райвідділу було встановлено, що чоловік помер по місцю проживання. Покійний останній час зловживав спиртними напоями, приводив додому різних громадян, із якими організовував застілля. Дружина та діти вже давно покинули рідну домівку через пиятику чоловіка. У помешканні панував безлад, на підлозі були розкидані речі та виднілися застарілі плями крові. Це відразу насторожило правоохоронців, – інформує речниця Іршавського РВ УМВС Віта Горзов.

Над розкриттям злочину працювали слідчі, оперативники, дільничні, були залучені експерти НДЕКЦ при УМВС області та кінологи.

Реклама

Правоохоронці здійснили подворові обходи та опитали місцевих жителів, які про життя чоловіка відгукувались тільки негативно.

Завдяки клопіткій роботі оперативників вдалось у короткий строк вийти на слід особи, яка може бути причетна до вчинення даного правопорушення. Це 69-річний місцевий житель. Наразі тривають слідчі дії, призначено ряд експертиз та вирішується питання про повідомлення про підозру.

Реклама

Як прокоментував начальник Іршавського райвідділу підполковник міліції Мирон Черничко, дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий Іван Бабинець розпочав кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно