Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Взимку Василь Губаль пройде люстраційну перевірку

Взимку Василь Губаль пройде люстраційну перевірку
Президент України Петро Порошенко підписав розпорядження, згідно якого визначені строки і уповноважені органи для здійснення перевірки у відповідності до Закону "Про очищення влади" (про люстрацію)...

Президент України Петро Порошенко підписав розпорядження, згідно якого визначені строки і уповноважені органи для здійснення перевірки у відповідності до Закону "Про очищення влади" (про люстрацію) посадовців, призначення і звільнення яких здійснюється Главою держави.

ВІДЕО ДНЯ

Так, згідно з розпорядженням, перевірка щодо перших заступників та заступників Голови Служби безпеки України, начальників відповідних підрозділів Центрального управління СБУ, Генерального прокурора України буде проведена з 24 листопада 2014 року, інформує прес-служба Президента.

А вже з 1 грудня 2014 року має розпочатися перевірка голів та членів національних комісій, що здійснюють державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, зв'язку та інформатизації, у сфері ринків фінансових послуг, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Голови Служби зовнішньої розвідки України, начальника Управління державної охорони України, Глави Адміністрації Президента України, Керівника Державного управління справами.

Реклама

Також з першого грудня поточного року у відповідності до Закону "Про очищення влади" (про люстрацію) починається і перевірка голів місцевих державних адміністрацій.

Так, на Закарпатті інспектуватимуть керівника краю Василя Губаля.

Реклама

Визначені структурні підрозділи Адміністрації Президента України, які відповідатимуть за проведення перевірки.

Згідно з Законом "Про очищення влади", протягом 5-ти або 10-ти років керівні посади не можуть обіймати особи, які займали вищі посади з 25 лютого 2010 року до 22 лютого 2014 року.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно