Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Молоді закарпатські тенісисти змагались за нагороди на тячівському турнірі

Молоді закарпатські тенісисти змагались за нагороди на тячівському турнірі

Молоді закарпатські тенісисти змагались за нагороди на тячівському турнірі
22 листопада у спортзалі Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. Г. Донського відбулась відкрита першість місцевої ДЮСШ з настільного тенісу. Спортивне дійство присвячене памяті майстра спорту з...

22 листопада у спортзалі Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. Г. Донського відбулась відкрита першість місцевої ДЮСШ з настільного тенісу. Спортивне дійство присвячене памяті майстра спорту з настільного тенісу В.М. Роспопі. Організаторами змагань виступив сектор молоді та спорту спільно з Тячівською ДЮСШ.

ВІДЕО ДНЯ

Захід відвідали поважні гості, зокрема, завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації Василь Герчак, директор Тячівської ДЮСШ Василь Варга та близькі родичі та вихованці видатного спортсмена Василя Роспопи, йдеться у повідомленні прес-служби Тячівської РДА.

Участь у змаганнях прийняли юні тенісисти з населених пунктів району та області, а саме: Тячів, Дубове, Усть-Чорна, Руська Мокра, Ужгород, Виногадів та Іршава.

Реклама

Урочиста церемонія відкриття змагань розпочалась звучанням Державного Гімну України. Право підняти прапор було надано внукові майстра спорту Василя Роспопи. Після чого присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих військовослужбовців в зоні АТО та жертв голодомору.

Загалом у змаганнях взяли участь близько 80 тенісистів - серед юнаків та дівчат у трьох вікових категоріях: 1998-2000, 2001-2002, 2003-2004 років народження. Варто відмітити, що гра пройшла в дружній атмосфері, всі учасники отримали заряд бадьорості та певний спортивний досвід. А відтак переможці турніру сформують команду тенісистів, які будуть представляти Тячівський район на першості області серед ДЮСШ з настільного тенісу.

Реклама

По завершенню змагань відбулась церемонія нагородження, в якій взяли участь представники державної адміністрації та Тячівської міської ради, головний суддя змагань Степан Талапко та суддя Золтан Сенек, а також тренерський склад команд. Найперше Василь Герчак побажав юним спортсменам впевненого розвитку в улюбленому виді спорту, успіхів та подальших перемог. Відтак разом з, шановні гості вручили переможцям заслужені грамоти райдержадміністрації, медалі, та кубки.

Організатори висловили подяку спонсорам цього змагання – В.В.Соймі, Я.В.Розману, М.В.Стану, А.Н.Мігалі, Н.І.Демко, А.В.Зеленській, а також директору Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. В.М.Кулі за надання шкільного спортивного залу і належне сприяння проведенню першості. Особливо приємно, що Тячівська міська рада, зокрема Ковач І.І. та Мийсарош Т.С. презентували тенісний стіл для ДЮСШ.

Всі спортсмени та тренери залишилися з хорошими враженнями.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно