Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліціонери ризикуючи своїм здоров’ям врятували життя ужгородцю

Міліціонери ризикуючи своїм здоров’ям врятували життя ужгородцю

Міліціонери ризикуючи своїм здоров’ям врятували життя ужгородцю
Подія сталася цієї суботи, 22 листопада, близько 10:20 години, на площі Корятовича в обласному центрі, неподалік тамтешнього ринку. Під час обходу адміністративної дільниці на своїй території...

Подія сталася цієї суботи, 22 листопада, близько 10:20 години, на площі Корятовича в обласному центрі, неподалік тамтешнього ринку. Під час обходу адміністративної дільниці на своїй території обслуговування, дільничні інспектори Ужгородського міськвідділу міліції почули крики про допомогу. Коли міліціонери підбігли на місце події, то побачили страшну картину – незнайомець замахнувся сокирою на чоловіка, який лежав на тротуарі в калюжі крові. Не роздумуючи й ризикуючи своїм здоров'ям і навіть життям, правоохоронці вихопили з рук розлюченого зловмисника знаряддя злочину, чим не тільки припинили скоєння злочину, але й вберегли життя ужгородцю.

ВІДЕО ДНЯ

Потерпілого негайно було доставлено до медичного закладу для надання допомоги. Згідно довідки, медиків нейрохірургічного травмпункту обласної клінічної лікарні, чоловік отримав тілесне ушкодження у вигляді – рубаної рани м’яких тканин скроневої ділянки справа. На щастя, чоловік залишився живим. Зараз його життю загроз не має, – інформує Діана Дорогій, речниця Ужгородського МВ УМВС.

Зловмисника міліціонери затримали. Ним виявився 29-річний ніде непрацюючий мешканець міста. У вчиненні правопорушення зухвалець зізнався і розповів деталі злочину. Тілесні ушкодження спричинив незнайомцю умисно за образу свого приятеля. Наздогнав його неподалік ринку, що на площі Корятовича в місті Ужгороді. При з’ясуванні стосунків між нами виникла словесна перепалка. Зрозумівши, що розмови з потерпілим не вийде, вийняв із-за поясу своїх штанів сокиру й наніс в його сторону два удари. Від першого удару потерпілий ухилився, але ухилитися від другого йому не вдалося – вцілив чоловіку прямісінько у голову. Хотів вдарити, ще й третій раз та сокиру вихопили міліціонери.

Реклама

На місце події прибула слідчо-оперативна група міського відділу міліції. Міліціонери зафіксували протиправні діяння зловмисника, встановили свідків пригоди та вилучили знаряддя злочину – сокиру.

Також на місце події прибули очільник УМВС Сергій Шаранич, його заступник Василь Русин, керівництво Ужгородського міськвідділу міліції та експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Реклама

Як розповів т.в.о. начальника Ужгородського міського відділу міліції Володимир Кувик, відомості за даним фактом були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 15, ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (закінчений замах на вбивство). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років. Розслідування триває.

Зловмиснику обрано міру запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. Зараз він перебуває в слідчому ізоляторі м.Ужгорода.

За оперативне припинення злочину, професіоналізм, компетентність, ініціативність, чесність та відданість справі, очільник закарпатської міліції Сергій Шаранич заохотив співробітників Ужгородського міськвідділу міліції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно