Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У селі Угля патріотично оновили міст

У селі Угля патріотично оновили міст
Хочеш змінити Україну – почни з себе! Цю непересічну істину підтвердили нещодавно активісти з села Угля, які влаштували акцію – пофарбували міст у центрі села у синьо-жовтий колір. Таким чином...

Хочеш змінити Україну – почни з себе! Цю непересічну істину підтвердили нещодавно активісти з села Угля, які влаштували акцію – пофарбували міст у центрі села у синьо-жовтий колір. Таким чином висловили свою громадянську позицію за єдність та територіальну цілісність України.

ВІДЕО ДНЯ

Патріотичну акцію провели студенти київських вишів Михайло Агоштон, Михайло Маснюк, Михайло Кричфалушій та Іван Мигалко.

З їх слів така ідея прийшла спонтанно. Ніхто їх не змушував це робити. Хоч дехто з місцевих приходив та питав, чи хтось їм платить за роботу.

Реклама

Відтак хлопці за власні кошти закупили фарбу і оновили об’єкт. Попрацювали з великим ентузіазмом та натхненням декілька днів. Як наслідок, не лише оновили міст, а й передали у кольорах патріотичний настрій.

- Ми намагалися підкреслити, що живемо в Україні, яку цінуємо і любимо. І нам не байдужа подальша доля рідного села та краю, нашої держави у процесі євроінтеграції, - наголосив активіст Михайло Кричфалушій.

Реклама

Слід зазначити, що свою громадянську позицію студенти проявляють і в місті Київ, де навчаються. Вони є учасниками волонтерських рухів та різних патріотичних акцій, які проводяться задля збереження єдності України.

Марина Попович

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно