Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Заради карематів для військових закарпатці зігрівались чаєм

Заради карематів для військових закарпатці зігрівались чаєм

Заради карематів для військових закарпатці зігрівались чаєм
На все про все пішло 6 тис грн, які спочатку планувалось докласти до суми, необхідної для придбання тепловізора. Утім, виконуючи прохання закарпатських військових, задіяних до проведення АТО на Сході...

На все про все пішло 6 тис грн, які спочатку планувалось докласти до суми, необхідної для придбання тепловізора. Утім, виконуючи прохання закарпатських військових, задіяних до проведення АТО на Сході країни, волонтери Руху "Підтримай армію України (Закарпаття)" вирішили спрямувати зібрані за час акції гроші на вирішення нагальних проблем бійців.

ВІДЕО ДНЯ

Волонтери Руху підтримки закарпатських військових минулих вихідних провели акцію "Випий чаю - зігрій теплом солдата". Якщо на початку акція мала тривати паралельно і в рамках заходу "Ніч на Майдані: Рік надії", то в результаті вона трансформувалась у більш тривалу, триденну акцію - випити імбирного чаю і посмакувати домашньою випічкою волонтери пропонували бажаючим на площі Театральній в Ужгороді із вечора п'ятниці до неділі включно.

"За 3 дні нам вдалося вторгувати на чаях, смачних бутербродах, млинцях, печивах та дитячих іграшках - 9669 грн. З них 250 - витратні матеріали (лимони, апельсини, хліб, імбир, яблука). Спасибі усім, хто долучився і допоміг усе організувати достойно. Ці гроші ми планували долучити до тепловізорних грошей, але нам буквально на голову впали два замовлення: 60 карематів для військових залізничників та будівельна плівка, яка дуже потрібна у місцях, де сплять в бліндажах. На це пішло близько 6000 грн. Купили і відправили. Проте мрію не змінюємо і вперто крокуємо до неї", - звітує за підсумками акції координатор Руху підтримки закарпатських військових.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно