Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Ужгородщині затримали трьох крадіїв-туристів

На Ужгородщині затримали трьох крадіїв-туристів
Протягом останніх двох місяців до працівників Ужгородського райвідділу міліції зверталися мешканці район з повідомленнями про крадіжки. Частіше за все об’єктом злочину були велосипеди та...

Протягом останніх двох місяців до працівників Ужгородського райвідділу міліції зверталися мешканці район з повідомленнями про крадіжки. Частіше за все об’єктом злочину були велосипеди та електроінструменти, проте не цуралися крадії й іншого майна – викрадали навіть господарські інструменти.

ВІДЕО ДНЯ

Троє правопорушників проникали виключно в новобудови та гаражі. І, незважаючи на короткий термін, спритні любителі чужого майна встигли «попрацювати» далеко не в одному населеному пункті Ужгородського району.

Однак на крадіжках молодики не зупинилися та нещодавно вчинили грабіж – просто посеред дороги відкрито забрали від мешканця одного з сіл району велосипед, мобільний телефон та гроші в сумі 1000 гривень, - повідомила речниця Ужгородського РВ УМВС Ганна Дан.

Реклама

Працівники карного розшуку Ужгородського РВ УМВС вжили всіх необхідних заходів для встановлення осіб зухвалих злочинців. Міліціонери викрили зловмисників, якими виявились троє мешканців Ужгорода, двоє з яких вже раніше були судимі за аналогічні злочини. З будинків даних осіб під час огляду міліціонери вилучили крадені речі, які наразі є речовими доказами.

Уже доведено причетність вказаних осіб до скоєння понад 15 кримінальних правопорушень на території Ужгородського району. За всіма фактами слідчим відділенням Ужгородського РВ УМВС відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення, вчинена за попередньою змовою групою осіб) та ч.2 ст.186 (грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Щодо двох осіб Ужгородським міськрайонним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Щодо третього ще вирішується питання щодо її обрання.

Реклама

На даний час оперативники із слідчими продовжують вживати відповідних заходів щодо встановлення причетності вказаних осіб до скоєння інших кримінальних правопорушень на території району та області. Слідство у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно