Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Винуватиці ДТП у Глибокому загрожує від 5 до 10 років в’язниці, – прокуратура

Винуватиці ДТП у Глибокому загрожує від 5 до 10 років в’язниці, – прокуратура

Винуватиці ДТП у Глибокому загрожує від 5 до 10 років в’язниці, – прокуратура
За санкцією статті ч.3 ст.286 КК України – винуватиці трагічної ДТП з двома загиблими та багатьма потерпілими, загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі. Встановлено, що 22 листопада, близько 3...

За санкцією статті ч.3 ст.286 КК України – винуватиці трагічної ДТП з двома загиблими та багатьма потерпілими, загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

ВІДЕО ДНЯ

Встановлено, що 22 листопада, близько 3 години ранку 31-річна жінка, керуючи автомобілем "Тойота-Корола" на 798 км автодороги Київ - Чоп, допустила зіткнення з патрульним автомобілем марки "ВАЗ 2110", який супроводжував хресну ходу православної громади Ужгорода до Свято-Успенського жіночого монастиря. При цьому, жінка не звернула уваги на те, що на автомобілі ДАІ були включені проблискові маячки, а пішоходи були одягнені у світлоповертаючі жилети, – інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Як згодом показали результати проведеного у Закарпатському обласному наркологічному диспансері освідування водій перебувала у стані алкогольного сп’яніння (1,2 проміле).

Реклама

Відомості про вказану подію слідчим управлінням УМВС України в Закарпатській області було того ж дня внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.286 КК України, хід розслідування взято на контроль прокуратурою області. ​

Жінку-водія затримано слідчим у порядку ст.208 КПК України.

Реклама

Довідка: ч.3 ст. 286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили загибель кількох осіб, -караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно