Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Говерла" ледь не створила сенсацію туру

"Говерла" ледь не створила сенсацію туру
У останніх двох турах "Дніпро" не перемагало, а лише здобув один заліковий пункт у матчі з Шахтарем. Цим зуміли скористатись київські "динамівці", які випередили колектив з Дніпропетровська. Тому...

У останніх двох турах "Дніпро" не перемагало, а лише здобув один заліковий пункт у матчі з Шахтарем. Цим зуміли скористатись київські "динамівці", які випередили колектив з Дніпропетровська. Тому перед підопічними Мирона Мааркевича стояло завдання будь-яким чином здолати одного з аутсайдерів чемпіонату - ужгородську "Говерлу".

ВІДЕО ДНЯ

Та не сталось, як гадалось: вже на старті зустрічі ужгородці ринулись вперед, шукаючи щастя біля воріт Дениса Бойка. Та стартового запалу залишилось недовго. Тому дніпряни почали завдавати удари у відповідь. Та Максим Коваль демонстрував феноменальну воротарську майстерність.

Та у другому таймі одному з лідерів першості вдалось розпечатати ворота закарпатців: на 57 хвилині відмінно на Івана Калинича скинув сферу чех Онджей Мазух. Та футболісти з Ужгорода підняли голову йі йшли вперед. Вже за 4 хвилини наші хлопці відквитали пропущене: відповів колишній "дніпрянин" Каверін - 1:1.

Реклама

Ужгородці навіть могли взагалі три очки забрати з Дніпропетровська: місцеву команду врятувала стійка від удара Мякушка. 1:1 - і "Говерла" повертається додому з гідним результатом.

Дніпро — Говерла 1:1

Реклама

Голи: Калинич, 57 — Каверін, 60Дніпро: Бойко, Федецький, Мазух, Дуглас, Влад, Канкава, Ротань, Гама (Матеус, 68), Шахов (Селезньов, 46), Коноплянка, КалиничГоверла: Коваль, Качараба, Ягодинскіс, Глушицький (Степанюк, 84), Хомин (Трухін, 67), Тудосе (Каверін, 46), Полянський, Райчевич, Герасимюк, Бурдужан, МякушкоПопередження: Калинич — Качараба, ХоминВилучення: Калинич, 83

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно