Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Невинне спортивне змагання призвело до вбивства

Невинне спортивне змагання призвело до вбивства
Тячівська міліція затримала чоловіка, що сп'яну вбив товариша по чарці. За інформацією речника Тячівського РВ УМВС Івана Філіпа, почалося все з того, що в селі Вільхівці Тячівського району двоє...

Тячівська міліція затримала чоловіка, що сп'яну вбив товариша по чарці.

ВІДЕО ДНЯ

За інформацією речника Тячівського РВ УМВС Івана Філіпа, почалося все з того, що в селі Вільхівці Тячівського району двоє знайомих вирішили вечері трохи відпочити за пляшкою. А закінчилося все трагічно…

Під час застілля приятелі по чарці почали мірятись силою, тиснучи один одному руку. Однак це чомусь роздратувало одного зі «спортсменів», 32 річного Юрія. Недовго думаючи, нетверезий чоловік схопив стілець та вдарив ним господаря помешкання. А далі став добивати лежачого… Переконавшись, що жертва не піднімається, зловмисник покинув місце скоєння злочину. А потерпілий через деякий час помер від отриманих тілесних ушкоджень.

Реклама

Декілька днів вбивця переховувався від працівників міліції, але тячівські оперативники знають свою справу, тож Юрій, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень, був затриманий.

Як повідомляє в.о. начальника Тячівського РВ УМВС Василь Поковба, фігуранту справи пред’явлено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно