Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині молодий водій наїхав на неповнолітнього

На Іршавщині молодий водій наїхав на неповнолітнього
В обідню пору до чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 25-річного мешканця с.Білки про те, що невідомий водій автомобіля марки «Жигулі» допустив наїзд на...

В обідню пору до чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 25-річного мешканця с.Білки про те, що невідомий водій автомобіля марки «Жигулі» допустив наїзд на неповнолітнього пішохода.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події відразу було направлено слідчо-оперативну групу райвідділу, яка даний факт задокументувала і встановила водія, який залишив місце події.

Як з′ясували правоохоронці, 35-річний мешканець м.Іршава, керуючи автомобілем марки «Жигулі», рухаючись з с.Білки у с.Дубрівка, не впорався з керуванням і допустив наїзд на неповнолітнього мешканця с.Суха. Після чого залишив місце події й поїхав у невідомому напрямку.

Реклама

Внаслідок даної дорожньо-транспортної пригоди неповнолітній пішохід отримав незначні тілесні ушкодження у вигляді подряпин на нозі та руці.

Дану подію Іршавським райвідділом міліції внесено до Єдиного обліку, проводиться перевірка. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик міліції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно