Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Від ідеї до втілення скульптури пройшло більш, ніж два роки, – скульптор про міні-пам’ятник Джону Лорду

Від ідеї до втілення скульптури пройшло більш, ніж два роки, – скульптор про міні-пам’ятник Джону Лорду

Від ідеї до втілення скульптури пройшло більш, ніж два роки, – скульптор про міні-пам’ятник Джону Лорду
Ідея створити в Ужгороді пам’ятник Джону Лорду, лідеру гурту Deep Purple, виникла близько двох років тому. Група ентузіастів надала можливість усім ужгородцям долучитись до цієї акції, започаткувавши...

Ідея створити в Ужгороді пам’ятник Джону Лорду, лідеру гурту Deep Purple, виникла близько двох років тому. Група ентузіастів надала можливість усім ужгородцям долучитись до цієї акції, започаткувавши в кафе «Під замком» збір металевих монет як символічного матеріалу для скульптури. Відкриття пам’ятника відбудеться 27 листопада о 16:00 на набережній річки Уж поблизу Лінгвістичної гімназії.

ВІДЕО ДНЯ

Михайло Колодко, скульптор, в свою чергу зауважив, що від ідеї до втілення скульптури пройшло більш, ніж два роки. Не знали до чого приурочити відкриття. Концерт Рокаша став тією точкою від якої відштовхнулися ініціатори проекту. «Образ Джона Лорда іконографічний, він було прикладом, до цього часу багато хто так виглядає. Скульптура так і буде виглядати – рокер у кльошах, жилетці та навушниках сидітиме та слухатиме музику»,- додав Михайло Колодко.

Після відкриття пам’ятника в Ужгородському драмтеатрі відбудеться концерт гурту Рокаш за участю оркестру Закарпатської обласної філармонії та запрошених гостей. Це перший сольний концерт гурту за 6 років його існування, який відбудеться у великому залі (місткістю понад 700 місць). До концерту підготували багато оновлених версій пісень, які прозвучать у різних виконаннях від оркестрового до акапельного. Будуть і прем’єри нових творів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно