Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Керівника У ДСНС Закарпаття Мирослава Щербея не можуть звільнити через контракт

Керівника У ДСНС Закарпаття Мирослава Щербея не можуть звільнити через контракт

Керівника У ДСНС Закарпаття Мирослава Щербея не можуть звільнити через контракт
Про таке сьогодні розповів під час прес-конференції голова Закарпатської ОДА Василь Губаль під час прес-конференції. Так, говорячи на тему здійснення люстраційних процесів в області, керівник ОДА,...

Про таке сьогодні розповів під час прес-конференції голова Закарпатської ОДА Василь Губаль під час прес-конференції.

ВІДЕО ДНЯ

Так, говорячи на тему здійснення люстраційних процесів в області, керівник ОДА, відповідаючи на питання щодо ситуації і досі перебування на посаді нинішнього очільника управління ДСНС в області Мирослава Щербея, який був призначений і керував відомством за часів режиму Януковича, зазначив: звільнити головного рятувальника наразі немає можливості через підписаний ще за минулої влади контракт.

Разом з тим, Василь Губаль припустив, що із остаточним формуванням нової парламентської коаліції та уряду ситуація таки зміниться.

Реклама

"Усі керівники, які працювали за попередньої влади, повинні піти. Однак, щодо окремих очільників, то у декого на сьогодні підписаний контракт на посаду із попереднім керівником області. Є керівники установ та організацій із підписаними контрактами, щодо яких ми все-одно подавали подання на звільнення. Але у Міністерствах чули у відповідь - треба діяти виключно у рамках законодавства", - розповів керівник області, відповідаючи на запитання щодо перебування і понині на посаді Мирослава Щербея.

Разом з тим, висловив сподівання, що "після того, як буде сформований новий уряд і коаліція, ситуація зміниться". І додав, що по завершенні згаданих процесів область знову направлятиме на Київ повторні подання на звільнення керівників установ та організацій, якими продовжують керувати люди, призначені за часів правління "регіоналів".

Реклама

"Направлятимемо за двома підписами - голови облради та ОДА. Або й навіть разом зі зверненнями депутатського корпусу обласної ради, проголосованими на сесіях", - додав Василь Губаль.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно