Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Берегівщині зменшилась кількість туристів

На Берегівщині зменшилась кількість туристів
Нинішня ситуація в країні вплинула на всі сфери розвитку держави, зокрема на туризм. Так, значно знизився рівень відвідувачів нашого міста та району. Однак, хочеться вірити, що все владнається в...

Нинішня ситуація в країні вплинула на всі сфери розвитку держави, зокрема на туризм. Так, значно знизився рівень відвідувачів нашого міста та району. Однак, хочеться вірити, що все владнається в країні і Берегівщина знову стане популярною серед вітчизняних та іноземних туристів.

ВІДЕО ДНЯ

Ще влітку у Берегові відбувся «круглий стіл», під час якого виникла ідея створення Закарпатської Туристичної Угорської Ради, мета якої об’єднати всіх діячів туристичної сфери краю. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив міський голова Золтан Баб'як.

Цього вівторка в Закарпатському угорському інституті вперше засідала туристична рада, під час якої обрали президентом ради - Йожефа Торпої та віце-президентами Шарлоту Чізмар та Андраша Мештера. На зустрічі, де були присутні і сільські голови, винороби та інші спеціалісти з туризму визначили основні концепції роботи ради.

Реклама

На зібранні всіх вітали директор інституту Ільдіка Орос та депутат Верховної Ради Ласло Брензович. Мер Берегова виступив на зустрічі і висловив свою підтримку щодо роботи туристичної ради. Сподіваюсь, що з його допомогою ми зможемо повернути колишній наплив туристів у місто та район.

До присутніх звернувся і Томаш Віг, керівник угорського туристичного менеджменту, який поділився професійним досвідом про створення та функціонування туристичної мережі в Угорщині.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно