Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Керівництво області розбиралось із надзвичайною ситуацією у Перечинській районній лікарні

Керівництво області розбиралось із надзвичайною ситуацією у Перечинській районній лікарні

Керівництво області розбиралось із надзвичайною ситуацією у Перечинській районній лікарні
Закарпатські ЗМІ днями повідомили про випадок у Перечинській районній лікарні. Там сталося аварійне відімкнення світла (через відімкнення аварійного фідера, яке, своєю чергою, спричинило відключення...

Закарпатські ЗМІ днями повідомили про випадок у Перечинській районній лікарні. Там сталося аварійне відімкнення світла (через відімкнення аварійного фідера, яке, своєю чергою, спричинило відключення кількох трансформаторних підстанцій міста). Керівництву лікарні довелося залучати рятувальників, адже електропостачання зникло й у хірургічному відділенні районної лікарні, де перебувала людина, підключена до апарату штучного дихання, для якого була загроза зупинки. За допомогою електропідстанції подачу електроенергії забезпечили.

ВІДЕО ДНЯ

Реагуючи на інцидент, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Василь Губаль телефоном звернувся до керівника "Закарпаттяобленерго" Віктора Петрова з проханням терміново взяти ситуацію під контроль і унеможливити подібні інциденти, небезпечні для життя і здоров'я людей, а також відтак тримати ситуацію на контролі, – зазначає прес-служба Закарпатської ОДА.

Також керівник області дав доручення керівнику Управління охорони здоров'я Закарпатської ОДА Василю Скрипу тримати ситуацію з резервним живленням Перечинської лікарні на контролі та вивчити стан справ з такими системами в інших закладах області. Особливо актуально приділити цьому посилену увагу в контексті настання холодів і відтак більшого навантаження на електромережі. Лікарні не мають підпадати під ризик відімкнення електропостачання – наголошує Василь Губаль.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно