Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У власника грального залу виявили незаконну зброю

У власника грального залу виявили незаконну зброю
Працівники Державної служби по боротьбі з економічними злочинами УМВС області одержали оперативну інформацію про те, що в с.Довге Іршавського району незаконно працюють ігрові автомати й надаються...

Працівники Державної служби по боротьбі з економічними злочинами УМВС області одержали оперативну інформацію про те, що в с.Довге Іршавського району незаконно працюють ігрові автомати й надаються послуги із забороненого в Україні грального бізнесу. За вказаною адресою навідались днями правоохоронці.

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці здійснили санкціоновані обшуки місцевого бару та ресторану, де виявили два ігрові зали з 12 гральними апаратами, - інформують у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Апарати вилучено, а ще – комп′ютерну техніку, що забезпечувала їх діяльність, систему відеоспостереження, блокнот адміністраторів ігротеки із чорновими записами, а також грошові кошти в сумі 1000 гривень.

Реклама

Як з′ясували міліціонери, обидві підпільні ігротеки були добре законспіровані, впускали в приміщення лише «своїх», за обстановкою спостерігали відеокамери та адміністратори.

Дана подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ст.203-2 ч.1 Кримінального кодексу України (незаконне надання послуг грального бізнесу).

Реклама

Наразі у справі фігурують троє осіб: місцевий приватний підприємець, власник бару та адміністратор.

У будинку одного з фігурантів справи правоохоронці виявили та вилучили незареєстровану зброю – рушницю та пістолет. Зброю направлено на експертизу в НДЕКЦ при УМВС.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно