Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Тячеві облаштують автозупинки

У Тячеві облаштують автозупинки
З приводу цього виконавчим комітетом прийнято наступні рішення: «Про окремі заходи щодо організації контролю за дотриманням законодавства в сфері пасажирських перевезень на автобусних маршрутах...

З приводу цього виконавчим комітетом прийнято наступні рішення: «Про окремі заходи щодо організації контролю за дотриманням законодавства в сфері пасажирських перевезень на автобусних маршрутах загального користування», «Про визначення місць стоянок транспортних засобів на вулицях міста», «Про визначення місць стоянок та паркування автотранспорту приватних перевізників».

ВІДЕО ДНЯ

Ось як прокоментував прийняті рішення перший заступник Тячівського міського голови Іван Клебан:

– На адресу Тячівської міської ради надішли листи правління ВАТ «Закарпатавтотранс», колективні звернення від перевізників, які діють у правовому полі, та жителів вулиці Маяковського в місті Тячів. У зазначених листах та скаргах йшлося про проблеми з нелегальними пасажирськими перевезеннями, стихійною стоянкою, утвореною нелегальними перевізниками на цій вулиці. Жителі наголошують, що нелегальні перевізники відверто нехтують встановленими по вулиці дорожніми знаками «Зупинка заборонена», створюють постійні перешкоди у заїзді та виїзді з дворогосподарств, розташованих по цій вулиці.

Реклама

З метою вирішення проблеми керівництвом міськради проведено робочу зустріч з представниками правління ВАТ «Закарпатавтотранс», Тячівського ВДАІ УМВС України в Закарпатській області, громадськими активістами у транспортній сфері. У ході наради висловлено багато зауважень та пропозицій, які враховано і розглянуто на засіданні виконкому міської ради, повідомляє газета "Тячів".

Відтак виконкомом вирішено запропонувати Тячівській райдержадміністрації створити на правах дорадчого органу відповідну робочу групу з включенням до її складу профільних спеціалістів у галузі транспорту. Під час засідання прийнято рішення щодо організаційних заходів впорядкування місць для стоянок та паркування транспортних засобів у м. Тячів, в тому числі і автомобілів приватних перевізників. Міським головою І.І. Ковачем було слушно зазначено, що стосовно цих питань з 2006 року в законодавстві України відбулися суттєві зміни, через що виникла потреба систематизувати рішення виконкому міської ради, внести до них зміни та доповнення.

Реклама

Не менш суттєвим стало й те, що у Тячеві за останні роки облаштовано чимало спеціальних місць для паркування та стоянок автотранспорту, в тому числі й для автотранспорту приватних перевізників. Таким чином, виконкомом прийняті рішення, якими визначені спеціально облаштовані місця паркування та стоянок транспортних засобів, в тому числі і для автотранспорту приватних перевізників.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно