Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Зухвалий берегівчанин отримав 8 років в’язниці за розбійний напад

Зухвалий берегівчанин отримав 8 років в’язниці за розбійний напад

Зухвалий берегівчанин отримав 8 років в’язниці за розбійний напад
Важко сказати, чого не вистачає молодим людям у житті. Маючи сім’ю, здоров’я, здавалося б, тільки живи правильно та принось радість і достаток у домашнє вогнище. На жаль, цю істину пізно зрозумів...

Важко сказати, чого не вистачає молодим людям у житті. Маючи сім’ю, здоров’я, здавалося б, тільки живи правильно та принось радість і достаток у домашнє вогнище. На жаль, цю істину пізно зрозумів 29-річний житель Берегівщини Петро.

ВІДЕО ДНЯ

Тяжкий злочин, який він скоїв на початку лютого цього року, підпадає під статтю Кримінального кодексу – розбійний напад. Саме за це злодіяння Петро й опинився на лаві підсудних.

37-річний житель Берегова Атілла, що працював оператором в інтернет-клубі, прийшов до тями. Від завданих якимось твердим предметом ран нестерпно боліла голова. Зібравшись із силами, чоловік вибрався на вулицю й подався в охоронну фірму, що знаходилася неподалік. Там розповів про зухвалий напад, який трапився вдосвіта. На місце пригоди викликали міліцію. Атілла розповів про те, що відбулося. Інтернет-клуб, як правило, вночі завжди зачинений. На вході є дзвінок, відеокамера, тому впускають у приміщення лише своїх клієнтів. Того вечора до них навідалися Петро з приятелем і стали грати на ігрових автоматах. Гроші швидко скінчилися. Тоді Петро почав просити Атіллу, щоб позичив йому певну суму, однак отримав відмову. Після цього клієнти покинули приміщення. Уранці Петро знову навідався. Але цього разу, ввійшовши в приміщення, відключив чимось важким оператора, забрав гроші та цінні речі й кудись утік.

Реклама

Узявши опис нападника, оперативники зайнялися пошуками. Оскільки ні вдома, ні в райцентрі його не виявили, було відправлено орієнтування в інші райони. За невеликий час зловмисника затримали в Ужгороді.

Розуміючи, що відпиратися немає сенсу, Петро почав розповідати про зухвалий напад.

Реклама

Як уже знає читач, того вечора він вирішив навідатися в інтернет-клуб, де мав намір виграти гроші. Однак така гра, як правило, успіху не приносить. За невеликий час обидва приятелі витратили всі гроші. Азарт же, навпаки, тільки розгорівся. Після відмови в грошах засмучений Петро взяв у приятеля молоток, з яким повернувся в інтернет-клуб. Двері були зачинені, однак його впустили. Атілла спускався в приміщення, а злодій стежив за ним. Запримітивши, що в цьому закладі більше нікого немає, Петро довго не розмірковував. За якусь мить двічі вдарив Атіллу молотком по голові. Нещасний опинився на підлозі. Нападник кинувся обшукувати свою жертву, нишпорячи по кишенях у пошуках грошей. Атілла намагався чинити опір, однак ще один удар молотком «відключив» його. Петро знайшов у кишені чоловіка 5 тисяч румунських леїв, два мобільні телефони, гаманець та деякі інші речі. Крім цього, забрав 1500 гривень, які виявилися в приміщенні. Залишивши без свідомості людину, зухвалець швидко покинув інтернет-клуб. Розуміючи, що його розшукуватимуть, вирішив не залишатися вдома, а одразу ж поїхав в Ужгород.

Під час проведення слідства затриманий повністю зізнався у скоєному, щиросердечно розкаювався. Забрані кошти повернув потерпілому. Після завершення слідчих дій справу передали до суду. В ході судового засідання Петро також щиро каявся у скоєному злодіянні. Просив не карати його суворо. Обираючи міру покарання за злочин, Феміда врахувала пом’якшуючі обставини: щире каяття, відшкодування збитку.

Зачитують вирок. Зловмисника засудили на 8 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна. Крім цього, із засудженого повинні стягнути 5 637 гривень за лікування потерпілого. Ухвалою Закарпатського апеляційного суду вирок залишено без змін.

Реклама

Іван Ладжун

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно