Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві чоловік знайшов артилерійський снаряд

У Мукачеві чоловік знайшов артилерійський снаряд
На лінію «102» чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про виявлення предмета, схожого на артилеристський снаряд. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група...

На лінію «102» чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про виявлення предмета, схожого на артилеристський снаряд. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції.

ВІДЕО ДНЯ

Неподалік гаражів 39-річний місцевий житель Мукачева виявив артилерійський снаряд. Не торкаючись підозрілого предмету, який лежав у траві, на поверхні землі, чоловік одразу викликав правоохоронців та піротехніків. Прибувши на місце події, працівники міліції з саперами встановили, що предмет циліндричної форми з виду схожий на артилеристський снаряд часів Великої Вітчизняної війни. Працівниками піротехнічного загону ДСНС дану знахідку було знешкоджено, – зазначає Євгенія Красилинець, речниця Мукачівського МВ УМВС.

Правоохоронці та служба надзвичайних ситуацій нагадує місцевим мешканцям: при виявленні підозрілого предмету не торкайтеся його, не намагайтеся розібрати. Місце знахідки потрібно позначити, а потім зателефонувати на 101 або 102.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно