Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Злодії хотіли продати через інтернет крадений дорогий джип

Злодії хотіли продати через інтернет крадений дорогий джип
Цими вихідними на Берегівщині невідомі особи незаконно заволоділи автівкою «Тойота Лендкрузер» місцевого мешканця. Суботнього ранку до чергової частини Берегівського райвідділу міліції надійшла...

Цими вихідними на Берегівщині невідомі особи незаконно заволоділи автівкою «Тойота Лендкрузер» місцевого мешканця.

ВІДЕО ДНЯ

Суботнього ранку до чергової частини Берегівського райвідділу міліції надійшла заява від 43-річного берегівчанина, який повідомив про те, що невідомі особи незаконно заволоділи його автомобілем «Toyota Land Cruiser Prado» чорного кольору, - повідомила речниця Берегівського РВ УМВС Яна Денисюк.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. З′ясувалося, що останні кілька днів господар не користувався автомобілем, який стояв на АЗС в с.Яноші Берегівського району. Чоловік мав намір його продати, про що розмістив оголошення в мережі Інтернет. Табличка з надписом: продаю була прикріплена до лобового скла джипа.

Реклама

За даним фактом слідчим Берегівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За це передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна.

- Проводяться невідкладні слідчі дії та оперативно-розшукові заходи, спрямовані на виявлення викраденого авто, а також встановлення осіб, які причетні до вчинення кримінального правопорушення, - повідомляє начальник Берегівського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно