Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатськими правоохоронцями ліквідовано контрабандний канал поставки сигарет до Євросоюзу (ФОТО)

Закарпатськими правоохоронцями ліквідовано контрабандний канал поставки сигарет до Євросоюзу (ФОТО)

Закарпатськими правоохоронцями ліквідовано контрабандний канал поставки сигарет до Євросоюзу (ФОТО)
Завдяки налагодженій взаємодії з прикордонниками в рамках проведення операції «Акциз» та негайному реагуванню оперативників Міндоходів Закарпаття, ліквідовано контрабандний канал переміщення...

Завдяки налагодженій взаємодії з прикордонниками в рамках проведення операції «Акциз» та негайному реагуванню оперативників Міндоходів Закарпаття, ліквідовано контрабандний канал переміщення тютюнових виробів до країн Євросоюзу.

ВІДЕО ДНЯ

Посилена оперативно-слідча група ГУ Міндоходів у Закарпатській області спільно з працівниками відділу прикордонної служби «Солотвино» Мукачівського прикордонного загону припинила спробу переміщення через державний кордоніз України в Румунію по р. Тиса незаконно виготовлених тютюнових виробів. 9 громадян України намагались перемістити в сусідню країну за допомогою надувного човна 15 пакунків цигарок, які транспортувались до місця перетину кордону автомобілями «Мітсубісі Паджеро» та «Тойота Фораннер», – зазначає інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Крім того, під час проведення огляду цих автівок виявлено пістолет «EkolarasCompact» та мисливську рушницю «Mod 516-P», 8 мисливських набоїв, 2 мобільні телефони, 8 900 пачок тютюнових виробів марки «Джин Лінг» з наклеєною стрічкою «Фор Д’ютіфрі онлі». Цигарки були підготовлені для контрабандного переправлення через кордон, їх вартість становить майже 125 тис. гривень.

Реклама
Закарпатськими правоохоронцями ліквідовано контрабандний канал поставки сигарет до Євросоюзу (ФОТО) – 01

Наразі транспортні засоби, човен, зброя та цигарки вилучено й передано на відповідальне зберігання до ВПС «Солотвино» Мукачівського прикордонного загону.

Реклама

Правопорушники затримані та доправлені до суду для обрання щодо них міри запобіжного заходу. Відомості про вчинене правопорушення внесено Слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Закарпатській області до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 204 КК України.

Закарпатськими правоохоронцями ліквідовано контрабандний канал поставки сигарет до Євросоюзу (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно