Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині відкриють пам’ятник Героям Майдану

На Рахівщині відкриють пам’ятник Героям Майдану
21 листопада в Україні почався Євромайдан – після того, як уряд Миколи Азарова вирішив зупинити підготовку до підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Цього дня , згідно з Указом Глави держави П....

21 листопада в Україні почався Євромайдан – після того, як уряд Миколи Азарова вирішив зупинити підготовку до підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Цього дня , згідно з Указом Глави держави П. Порошенка, відзначатиметься День гідності і свободи, «з метою утвердження ідеалів свободи і демократії, збереження і донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року і в листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору».

ВІДЕО ДНЯ

У Косівській Поляні 21 листопада, о 14:00, відбудеться урочисте відкриття пам’ятника Героям Небесної сотні. Мешканці села та гості зможуть вшанувати загиблих Героїв Майдану, зібравшись у центрі населеного пункту.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно