Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліція проводить на території Закарпатської області експеримент

Міліція проводить на території Закарпатської області експеримент

Міліція проводить на території Закарпатської області експеримент
За ініціативою начальника закарпатської міліції Сергія Шаранича, на території області проводиться експеримент - спільне патрулювання вулиць працівниками патрульної служби та Державтоінспекції, що...

За ініціативою начальника закарпатської міліції Сергія Шаранича, на території області проводиться експеримент - спільне патрулювання вулиць працівниками патрульної служби та Державтоінспекції, що вже дало позитивний результат.

ВІДЕО ДНЯ

Завдяки спільним патрулюванням на території міста Ужгорода зменшилася кількість крадіжок з автомобілів та дорожньо-транспортних пригод, – зазначає Діана Дорогій, речниця Ужгородського МВ УМВС.

Така співпраця дозволяє оперативно прибути на місце події, своєчасно задокументувати, а в разі потреби перекрити територію міста для розкриття або припинення того чи іншого правопорушення.

Реклама

Прикладом цього є оперативне розкриття угону автомобіля, про скоєння якого його власник нічого не знав. Вчора після опівночі співробітники відділення ДАІ з обслуговування міста Ужгорода спільно з працівниками роти патрульної служби міськвідділу міліції зупинили автомобіль «ВАЗ-2102» під керуванням 19-річного місцевого мешканця. При спілкуванні з водієм міліціонери встановили, що ані посвідчення водія, ані реєстраційних документів на даний транспортний засіб у молодика немає.

В ході перевірки з’ясувалося, що справжнім власником автомобіля є 42-річний ужгородець, який навіть не знав, що його автівкою незаконно заволоділа стороння особа.

Реклама

У скоєнні злочину 19-річний ужгородець зізнався і щиросердечно розкаявся. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Викрадений автомобіль вилучено. Фігурант справи спілкується з міліціонерами. Триває слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно