Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді обговорювали варіанти допомоги закарпатським військовим у зоні АТО

В Ужгороді обговорювали варіанти допомоги закарпатським військовим у зоні АТО

В Ужгороді обговорювали варіанти допомоги закарпатським військовим у зоні АТО
У п'ятницю, 14 листопада, в Закарпатській обласній державній адміністрації на нараді з представниками військових і правоохоронних структур області та волонтерів голова облдержадміністрації Василь...

У п'ятницю, 14 листопада, в Закарпатській обласній державній адміністрації на нараді з представниками військових і правоохоронних структур області та волонтерів голова облдержадміністрації Василь Губаль обговорив координацію допомоги військовим в зоні АТО.

ВІДЕО ДНЯ

Порушили й тему сприяння в облаштуванні військового містечка в Мукачеві, де дислокується інженерно-технічний батальйон – для приведення до ладу цього об’єкту, а також питання дисципліни в частині, – зазначає прес-служба Закарпатської ОДА.

Відтак за участі представника Ради волонтерів Віталія Дюрдя попередньо зкоординували допомогу від області, яка має наступного тижня надійти нашим воякам на передовій – це передовсім дрова і ліс для бліндажів, а також бутильована питна вода та інші необхідні речі.

Реклама

Керівник області наголосив на потребі розробки ефективної логістики вантажів, а також контролю за отриманням допомоги саме в тих частинах, де вона найбільш потрібна і для яких призначена.

Також у спілкуванні з відповідальними особами Василь Губаль акцентував на необхідності чіткої звітності – передовсім за кошти, спрямовані з обласного бюджету через військкомат для закупівлі необхідних речей військовим, і вимагає детального розпису інформації про забезпечення солдатів теплими речами, а також засобами захисту і технічним знаряддям. Голова ОДА наполягає: контроль за коштами громади – обов’язковий, і відповідальні особи повинні координувати свою діяльність між собою, з військовими та з волонтерами.

Реклама

До слова, голова облдержадміністрації просить і владу в районах максимально сприяти волонтерам у зборі допомоги для армії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно