Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Берегівський джентельмен "подякував" за гостину крадіжкою телефону

Берегівський джентельмен "подякував" за гостину крадіжкою телефону

Берегівський джентельмен "подякував" за гостину крадіжкою телефону
До чергової частини Берегівського райвідділу міліції із заявою про викрадення мобільного телефону звернулася місцева 57-річна жінка. Потерпіла розповіла правоохоронцям, що мешкає сама. Тому коли...

До чергової частини Берегівського райвідділу міліції із заявою про викрадення мобільного телефону звернулася місцева 57-річна жінка.

ВІДЕО ДНЯ

Потерпіла розповіла правоохоронцям, що мешкає сама. Тому коли їй необхідно було перенести диван до квартири, вона запросила на допомогу незнайомого чоловіка, який сидів на лавиці біля будинку. Чоловік, як справжній джентльмен, не зміг відмовити жінці, і погодився допомогти. Жінка зраділа, побігла до найближчої крамниці за пляшкою горілки, щоб потім в якості винагороди пригостити помічника, - зазначила речниця Берегівського РВ УМВС Яна Денисюк.

Однак той свої послуги оцінив значно дорожче. Поки господиня поралася на кухні з закускою, він прихопив мобільний телефон жінки і пішов.

Реклама

Правоохоронці не відразу вийшли на слід «липкорукого» помічника, так як заявниця бачила чоловіка вперше й не могла добре описати. Та все ж врешті-решт оперативники карного розшуку упіймали злодія. Ним виявився 54-річний місцевий мешканець. Чоловік свою вину визнав повністю, свої дії пояснив тим, що, побачивши мобільний телефон, не зміг утриматися від спокуси його викрасти.

Телефон у крадія правоохоронці вилучили, після проведення експертиз його повернуть власниці.

Реклама

Злодію повідомлено про підозру у скоєні ним злочину, передбаченого ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно