Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатці стали частіше дарувати квартири

Закарпатці стали частіше дарувати квартири
Загалом, Міністерство юстиції заявляє про те, що на ринку нерухомості відбувається значний позитивний зсув у сторону здійснення операцій «дарування» квартир і земельних ділянок. Скажімо, у...

Загалом, Міністерство юстиції заявляє про те, що на ринку нерухомості відбувається значний позитивний зсув у сторону здійснення операцій «дарування» квартир і земельних ділянок.

ВІДЕО ДНЯ

Скажімо, у порівнянні з попереднім роком, кількість таких угод у столиці зросла з 3865 до 4692 (+ 21%), в той час, як загальна кількість купівлі-продажу за рік впала на 15%.

Що стосується областей, то серед регіонів, де фіксується значний "приріст" операцій «дарування» квартир і земельних ділянок випадків, перебуває і Закарпаття. Так, у Закарпатській області кількість таких операцій зросла на 58%.

Реклама

Основними причинами такого буму економісти відзначають наступні: приховування реальної фінансової вартість операції, отже, і укриття від податкового тягаря; недовіра банківській системі, в якій почали помічатися віхи, що достатньо обмежують дії; бажання здійснити операцію з фіксованим курсом, враховуючи непередбачуваність коливання національної валюти.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно