Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Львівщині в наметі живцем згорів 2-річний хлопчик із Закарпаття

На Львівщині в наметі живцем згорів 2-річний хлопчик із Закарпаття

На Львівщині в наметі живцем згорів 2-річний хлопчик із Закарпаття
Причиною загибелі малолітньої дитини у місті Городок стало необережне поводження з вогнем дорослих. Правоохоронці за фактом пожежі і загибелі дитини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.270 КК...

Причиною загибелі малолітньої дитини у місті Городок стало необережне поводження з вогнем дорослих. Правоохоронці за фактом пожежі і загибелі дитини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.270 КК України.

ВІДЕО ДНЯ

Трагедія сталася 11 листопада в облаштованому нашвидкоруч наметовому містечку неподалік залізничного переїзду у місті Городку Львівської області.

Необережне поводження з вогнем однієї із жительок стихійного наметового містечка, яке облаштували в лісополосі райцентру Городок на Львівщині мешканці Закарпаття, стало причиною загибелі одного з мешканців стихійного містечка - хлопчика на ім‘я Микола, якому на момент трагедії виповнилося лише 2 роки і 3 місяці, йдеться у повідомленні ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Реклама

«Від розкладеного для обігріву багаття, вогонь перекинувся на намети, які вмить спалахнули. В одному з наметів продуктами горіння і отруїлася малолітня дитина, яку дорослі не встигли врятувати від вогню, що швидко поширився лісосмугою», - повідомив т.в.о. начальника Городоцького райвідділу міліції підполковник міліції Олександр Прокопчук.

За фактом пожежі і загибелі дитини відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно