Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

День святого Мартина у Берегові минув спокійно

День святого Мартина у Берегові минув спокійно
Днями у місті Берегово до Дня Святого Мартина провели фестиваль молодого вина. Захід проводився упродовж двох діб у центрі міста на площі Кошута. Охочих взяти участь у святкуванні було близько...

Днями у місті Берегово до Дня Святого Мартина провели фестиваль молодого вина.

ВІДЕО ДНЯ

Захід проводився упродовж двох діб у центрі міста на площі Кошута. Охочих взяти участь у святкуванні було близько тисячі осіб. Окрім мешканців Берегівщини, фестиваль відвідало чимало гостей з інших регіонів України та навіть з-за кордону, - зазначила Яна Денисюк, речниця Берегівського РВ УМВС.

У понад десятка торгових точок можна було придбати молоде вино від місцевих виноробів, і не тільки. В асортименті також були й більш міцні алкогольні напої. Бажаючих скуштувати хмільних напоїв було чимало, тому і людей, підігрітих алкоголем, вистачало. Це зобов’язувало берегівських правоохоронців пильно охороняти спокій учасників дійства та громадський порядок під час фестивалю, щоб святковим настроям берегівчан та гостей міста нічого не завадило.

Реклама

- Під час проведення фестивалю вина з нагоди Дня Святого Мартина, берегівськими правоохоронцями не допущено вчинення жодного злісного порушення громадського порядку, злочину та надзвичайної події, - повідомляє начальник Берегівського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно