Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Найбільше досягнення – це те, що ви повернулись живими", – очільник Тячівщини до закарпатських військових

"Найбільше досягнення – це те, що ви повернулись живими", – очільник Тячівщини до закарпатських військових

"Найбільше досягнення – це те, що ви повернулись живими", – очільник Тячівщини до закарпатських військових
У вівторок, 10 листопада, у залі Тячівського РВ УМВС відбулась урочиста зустріч тячівських правоохоронців, які напередодні ввечері повернулись зі служби у зоні АТО. Міліціонерів щиро вітали...

У вівторок, 10 листопада, у залі Тячівського РВ УМВС відбулась урочиста зустріч тячівських правоохоронців, які напередодні ввечері повернулись зі служби у зоні АТО.

ВІДЕО ДНЯ

Міліціонерів щиро вітали начальник райвідділу міліції Павло Басараба, т.в.о. голови Тячівської РДА Василь Йовдій, мер Тячева Іван Ковач, начальник РВ УСБУ Андрій Скрипник, заступник начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Русин.

Десять міліціонерів, які упродовж 40 днів у складі зведеного загону закарпатської міліції забезпечували охорону громадського порядку на Донеччині, увійшли до зали під гучні оплески колег.

Реклама

Полковник міліції Павло Басараба, вітаючи з поверненням додому мужніх співробітників райвідділу, наголосив, що саме ці працівники, які на власні очі бачили, що таке війна, тепер підніматимуть бойових дух у колективі та серед усіх працівників правоохоронних органів Тячівщини. А ще додав: «Низько схиляю голову перед вашими матерями за те, що виховали синів, які з честю виконували свій професійний обов’язок на сході України».

З вітаннями до міліціонерів звернувся т.в.о. голови Тячівської РДА Василь Йовдій:

Реклама

- Найбільше досягнення – це те, що ви повернулись живими, – наголосив Василь Михайлович. – Ми в райдержадміністрації прийняли рішення надати фінансову допомогу кожному учаснику АТО Тячівщини. Крім цього, ваші діти наступного літа матимуть можливість безкоштовно оздоровитись на морському узбережжі. Також прийнято рішення надати для потреб райвідділу міліції 300 тисяч гривень.

Також Василь Йовдій пообіцяв сприяти у вирішенні будь-яких проблем, якщо такі виникатимуть в учасників АТО.

Підполковник Ігор Немеш, розповідаючи про службу в зоні АТО, зазначив, що підтримку з тилу бійці відчували щоденно, за що щиро дякував.

Реклама

- Вважаю, якщо би постало питання: їхати туди чи не їхати ще раз, жоден із цих десяти правоохоронців не відмовився б, – зауважив Ігор Іванович.

Наталія Маджара

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно