Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Департамент економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА очолив Михайло Ківкович

Департамент економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА очолив Михайло Ківкович

Департамент економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА очолив Михайло Ківкович
У вівторок, 11 листопада, колективу департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської облдержадміністрації представили нового керівника – Михайла Ківковича. За інформацією прес-служби...

У вівторок, 11 листопада, колективу департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської облдержадміністрації представили нового керівника – Михайла Ківковича.

ВІДЕО ДНЯ

За інформацією прес-служби Закарпатської ОДА, перед тим, як зачитати розпорядження про призначення, голова обласної державної адміністрації Василь Губаль наголосив: прикро, що такий важливий підрозділ, як економічний департамент, перетворили по суті на статистичне управління. «Це слід виправляти. Ваша робота – не писати звіти, а пропонувати ідеї і розвивати економіку області. Тому ми й пропонуємо кадрові зміни – аби оживити галузь, додати руху» - акцентував керівник краю. Він охарактеризував нового керівника департаменту як досвідченого фахівця і просив прийняти його у колектив і підтримати. «У нас є бачення команди і реформ, які втілюватимемо. Чекаємо у цьому й вашої активної участі» - сказав Василь Губаль, представляючи пана Ківковича.

Михайло Юрійович, своєю чергою, окреслив пріоритети у роботі департаменту. Ідеться і про детінізацію економіки, і про нові підходи в енергетичній сфері в контексті потреб ощадності й енергозаміщення, також – про активізацію розвитку сільського господарства у плані перспектив закарпатської продукції на європейських ринках. Також Михайло Ківкович акцентував – вважає за необхідне приділити максимальну увагу Стратегії розвитку Закарпаття та програмам сприяння поступу гірських районів області.

Реклама

Керівник економічного підрозділу облдержадміністрації пообіцяв, що відтепер структура опікуватиметься не статистикою, а генеруванням ідей, і підтримав ідею руху до максимальної прозорості у роботі. Василь Губаль наголосив, що на економічний департамент є великі сподівання, і чекає, аби усі наміри не лишилися деклараціями, а були втілені на користь громади краю.

Довідково: Ківкович Михайло Юрійович народився 10 жовтня 1964 року в с. Завадка Воловецького району. Має дві вищі освіти: у 1991 році закінчив УжДУ, здобувши кваліфікацфах ю економіста, та у 2004-му – Національну академію державного управління при Президентові України, ставши магістром держуправління.

Реклама

Трудову діяльність розпочав у 1983 році економістом фінансового відділу виконкому Воловецької райради. Пізніше працював на різних посадах – від інспектора-ревізора до начальника державної податкової інспекції на Воловеччині. Потім керував відділенням Ощадбанку в тому ж районі. Згодом працював у Воловецькій РДА заступником та першим заступником голови району. У 2002 році призначений керівником Воловецького відділення АППБ «Аваль», а у 2005-му – очолював Свалявську міжрайонну державну податкову інспекцію, пізніше – Воловецьке відділення податкової інспекції. З 2014 року до цього призначення обіймав посаду першого заступника Воловецької РДА.

Розлучений, має доньку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно