Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Виноградівщина обдумовує стратегію переходу на енергозамінні технології в опаленні бюджетних установ

Виноградівщина обдумовує стратегію переходу на енергозамінні технології в опаленні бюджетних установ

Виноградівщина обдумовує стратегію переходу на енергозамінні технології в опаленні бюджетних установ
У понеділок, 10 листопада, під керівництвом т.в.о. голови районної державної адміністрації Юдіти Петеі відбулася чергова нарада з питань обговорення стратегії переходу на енергозамінні технології в...

У понеділок, 10 листопада, під керівництвом т.в.о. голови районної державної адміністрації Юдіти Петеі відбулася чергова нарада з питань обговорення стратегії переходу на енергозамінні технології в опаленні закладів освіти та охорони здоров'я району.

ВІДЕО ДНЯ

Розпочинаючи нараду, Юдіта Петеї акцентувала увагу присутніх на тому, що до 1 жовтня 2015 року усі бюджетні сфери як в районі так і в області повині перейти на альтернативне опалення. Саме тому, в найкоротший термін необхідно здійснити певні напрацювання для подальшої їх реалізації, – йдеться в повідомленні Виноградівської РДА.

Загальну інформацію про готовність бюджетних установ району до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років надала начальник відділу інфраструктури житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації Ірина Мельник.

Реклама

Про підготовку об'єктів до опалювального сезону та про заходи, які здійснюються підвідомчими їм установами поінформували начальник управління освіти, молоді та спорту Василь Белень, начальник відділу охорони здоров'я Леся Королевич, головний лікар районної лікарні Надія Онисько.

Учасники наради також обговорили можливість проведення переговорів з інвесторами щодо залучення коштів на реконструкцію застарілого обладнання котелень на нове енергозберігаюче (котли на твердому паливі), звернуто увагу на необхідність утеплення приміщень. Ще одне важливе питання обговорено в ході наради - забезпечення виконання комплексу заходів з безпечної експлуатації котелень.

Реклама

- Не слід забувати і про додаткові джерела залучення коштів - це участь у грантових проектах, - зауважила в підсумку очільниця району.

За підсумками наради дано ряд доручень керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації щодо забезпечення подальшої координації дій.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно