Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Господарям свалявської лазні не вдалось приборкати пожежу

Господарям свалявської лазні не вдалось приборкати пожежу
Сьогодні, 10 листопада в місті Свалява на території приватного дворогосподарства в приміщенні лазні виникла пожежа. Спочатку, господарі самостійно намагались приборкати полум’я, однак, коли...

Сьогодні, 10 листопада в місті Свалява на території приватного дворогосподарства в приміщенні лазні виникла пожежа. Спочатку, господарі самостійно намагались приборкати полум’я, однак, коли відповідного результату це не дало, вирішили викликати професійних вогнеборців. Повідомлення про факт пожежі на вулиці Котляревського надійшло до служби порятунку о 04:27.

ВІДЕО ДНЯ

Уже через 20 хвилин після прибуття на місце двох відділень 9-ї державної пожежно-рятувальної частини пожежу було локалізовано, а о 05:45 повністю ліквідовано. Завдяки вправності та злагодженості дій пожежно-рятувальних розрахунків будинок власників, що розташований поруч із лазнею, було врятовано від пожежі, інформують в У ДСНС України в Закарпатській області.

Загиблих та травмованих не було.

Реклама

Як з’ясувалось, напередодні 49-річна господиня, бажаючи попаритися, розтопила в лазні піч. Прийнявши відповідні банні процедури, власниця разом із сім’єю повернулась на ночівлю у будинок. Однак, вдосвіта, жінка прокинулася від їдкого запаху диму, та визирнувши у вікно побачила дим, що виходив з лазні. Причина загорання встановлюється, але ймовірніше за все до пожежі призвело неправильне влаштування та експлуатація димаря.

Внаслідок загорання пошкоджено стіну лазні площею 4 кв.м. Сума збитків встановлюється.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно