Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Угорські та українські митники спробували себе у ролі футболістів (ФОТО)

Угорські та українські митники спробували себе у ролі футболістів (ФОТО)

Угорські та українські митники спробували себе у ролі футболістів (ФОТО)
На стадіоні ФСК «Локомотив» у м. Чоп відбувся футбольний поєдинок між українськими та угорськими митниками. Працівники Чопської та Захонської митниць на 90 хвилин змінили митну уніформу на майку,...

На стадіоні ФСК «Локомотив» у м. Чоп відбувся футбольний поєдинок між українськими та угорськими митниками. Працівники Чопської та Захонської митниць на 90 хвилин змінили митну уніформу на майку, шорти, гетри та бутси, митні правила – на футбольні, а митні пункти пропуску – на ворота. Розпочали поєдинок традиційно з державних гімнів.

ВІДЕО ДНЯ

Міжнародна зустріч футбольних команд митниць проводиться вже 34 рік поспіль. Започатковано проведення подібних спортивних поєдинків ще на початку 80-х років минулого століття, з метою поглиблення дружніх, конструктивних та партнерських взаємовідносин, зазначили у інформаційно-комунікаційному відділі ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

Хороший сонячний листопадовий день налаштовував на бадьорий ігровий настрій. Прийти подивитись гру прийшли не тільки колеги футболістів, а також жителі міста.

Реклама

Гольові моменти не змусили на себе довго чекати. Не минуло й трьох хвилин від традиційного свистка арбітра, що розпочав матч, як господарі поля - закарпатські митники, швидко атакуючи з правого й переводячи м’яч на лівий фланг, влучним пострілом відкрили рахунок.

Гра мала досить швидкий та насичений темп, глядачі змогли бачити не тільки гольові моменти, а й їх професійну реалізацію.

Реклама

Результат футбольного поєдинку: 2:2. Тож перемогла дружба, як і на кордоні - переможців і переможених нема, а є захист інтересів держави та вміння професійно виконувати свою роботу.

Угорські та українські митники спробували себе у ролі футболістів (ФОТО) – 01
Угорські та українські митники спробували себе у ролі футболістів (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно