Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Хустщині сталася кривава сімейна трагедія

На Хустщині сталася кривава сімейна трагедія
До оперативного чергового міліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні доставлено літню жінку з діагнозом: проникаюче ножове поранення в грудну клітку. Доки лікарі боролися за життя...

До оперативного чергового міліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні доставлено літню жінку з діагнозом: проникаюче ножове поранення в грудну клітку.

ВІДЕО ДНЯ

Доки лікарі боролися за життя 71-річної пенсіонерки, на місце пригоди разом із керівництвом Хустського міськвідділу міліції виїхала слідчо-оперативна група. На місці трагедії правоохоронці затримали підозрювану, зробили подворовий обхід, вилучили закривавлений ніж та інші речові докази, - зазначила речниця Хустського РВ УМВС Агнеса Куртяк.

Як з′ясувалося, потерпіла зранку поралася в хліві біля худоби, коли раптом з ножем в руках до хліву зайшла її 48-річна дочка Магдалина, яка, будучи в агресивному стані, нанесла матері удар ножем у грудну клітку.

Реклама

Від болю пенсіонерка впала і почала кричати по допомогу. В цей час у будинку знаходився онук, який, почувши галас у дворі, вибіг подивитися, що там таке. Забігши в хлів, хлопець побачив рідну матір з ножем в руках, а на землі в крові лежала бабуся. Не розгубившись, юнак вибив з рук матері ножа та викликав швидку.

Пізніше правоохоронцям стало відомо, що між жінками часто виникали сварки. Навіть бували випадки, коли рідна донька на матір піднімала ще й руку. В основному конфлікти в сім′ї виникали з господарських питань.

Реклама

- За фактом спричинення тілесних ушкоджень розпочато кримінальне провадження. Підозрюваній оголошено підозру за ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вона знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання міськвідділу міліції, - коментує керівник хустської міліції Василь Турдай.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно