Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Іршаві з професійним святом вітали працівників культури та аматорів народного мистецтва

В Іршаві з професійним святом вітали працівників культури та аматорів народного мистецтва

В Іршаві з професійним святом вітали працівників культури та аматорів народного мистецтва
Вчора, 6 листопада, в приміщенні виставкового залу районного будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва. З...

Вчора, 6 листопада, в приміщенні виставкового залу районного будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва. З професійним святом присутніх привітали т.в.о. голови райдержадміністрації Віктор Симканинець, заступник голови районної ради Петро Добромільський, Іршавський міський голова Степан Бобик, начальник відділу культури і туризму РДА Ганна Матіко, керівник благодійної організації «Допомога без кордонів» Петро Король та голова райкому профспілки працівників культури Оксана Сідор.

ВІДЕО ДНЯ

У вітальному слові Віктор Симканинець зазначив, що наш край здавна славиться відомими творчими людьми, які гідно представляють свою малу Батьківщину на різних конкурсах та фестивалях. Завдяки їм Іршавщину знають не тільки за межами області, а й за кордоном, – йдеться на сайті Іршавської РДА.

«Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідний край, примножуєте його успіхи та досягнення», – наголосив Віктор Андрійович.

Реклама

Вітаючи представників культури, гості наголошували, що культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно скористатися. Тож, збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом для гордості, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги.

Кращим працівникам вручено почесні грамоти та подяки від райдержадміністрації, райради, міськради,відділу культури і туризму РДА та благодійної організації «Допомога без кордонів». Атмосферу свята присутнім створювали пісні у виконанні Василя Філеша та гуморески від Юрія Мельника.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно