Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мешканець Ужгородщини виявив на полі небезпечну знахідку

Мешканець Ужгородщини виявив на полі небезпечну знахідку
О 13:00 6 листопада до служби порятунку «101» поступило повідомлення на полі між населеними пунктами Тарнівці та Концово знайдено залізний предмет, зовні схожий на мінометну міну. Сповістив...

О 13:00 6 листопада до служби порятунку «101» поступило повідомлення на полі між населеними пунктами Тарнівці та Концово знайдено залізний предмет, зовні схожий на мінометну міну. Сповістив рятувальників про небезпечну знахідку мешканець с. Тарнівці. Усвідомлюючи небезпеку, яку може нести в собі дана «залізяка», громадянин відразу позначив місце знахідки та зателефонував до рятувальників.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події було направлено групу піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України у Закарпатській області. Фахівці-піротехніки провели вилучення та знищення даного боєприпасу, яким виявилась мінометна міна калібром 82 мм часів Другої Світової війни, повідомили в У ДСНС України в Закарпатській області.

З огляду на такі випадки рятувальники закликають громадян бути обережними під час виявлення підозрілих предметів зовнішньо схожих на вибухонебезпечні. Ні в якому разі не можна доторкатися до них, бо це небезпечно для життя.

Реклама

Виявивши вибухонебезпечні предмети за межами населених пунктів, треба добре запам'ятати дорогу до того місця, де їх виявлено, поставити добре видиму позначку.

Про знайдені небезпечні предмети треба негайно сповістити представників органів місцевого самоврядування, міліції, рятувальників.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно