Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Грузинські крадії гастролювали на Закарпатті (ФОТО)

Грузинські крадії гастролювали на Закарпатті (ФОТО)
Зловмисники за допомогою спеціального сканера та відмичок обкрадали автівки ужгородців. Останнім часом в Ужгороді почастішали крадіжки з автомобілів. Невідомі зловмисники відкривали припарковані...

Зловмисники за допомогою спеціального сканера та відмичок обкрадали автівки ужгородців.

ВІДЕО ДНЯ

Останнім часом в Ужгороді почастішали крадіжки з автомобілів. Невідомі зловмисники відкривали припарковані на вулиці, біля супермаркетів іномарки за допомогою спеціального сканера, який зчитує сигналізацію, й викрадали з салону гроші, документи та інші цінності, повідомили у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Потерпілі один за одним стали звертатися в міліцію із заявами. Зокрема, з джипа «Хюндай» 59-річного ужгородця, припаркованого ввечері на вул.Г.Свободи, невідомі зловмисники викрали 700 гривень.

Реклама

Справою зайнялись працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції, і невдовзі невловимих досі крадіїв затримали.

Як з′ясувалося, автівки ужгородців «чистили» троє громадян Грузії віком 37-45 років, які в останні роки проживали на території України, зокрема у Києві та Луганську. До нас приїхали кілька днів тому з Луганська. При цьому злодії користувалися спеціальним сканером, який записував код електронної сигналізації і відтворював його, аби відчинити дверцята машини. Цей пристрій у них вилучила міліція, як і відмички та інше злодійське приладдя.

Реклама

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, усіх трьох грузинських злодіїв-гастролерів затримано в порядку ст.208 КПК України, вони утримуються в ІТТ Ужгородського міськвідділу міліції. Вирішується питання про обрання щодо них міри запобіжного заходу.

- Гостинне Закарпаття відкрите для гостей з добрими намірами, проте ми категорично не сприймаємо тих, хто приїздить сюди з метою скоєння злочинів,-коментує подію начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич.-«Гастролерів» ми будемо відслідковувати й затримувати. Це моя тверда позиція - на Закарпатті не місце для непроханих гостей!

Наразі затриманим доведено 3 епізоди крадіжок із машин, найбільша сума - 17000 гривень. Слідство у справі триває, воно повинно встановити справжні масштаби злочинних діянь грузинських гастролерів. Після чого ті заслужено опиняться на лаві підсудних.

Реклама
Грузинські крадії гастролювали на Закарпатті (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно