Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Тячівські розбійники побили подружжя та заволоділи їхніми елітними автомобілями

Тячівські розбійники побили подружжя та заволоділи їхніми елітними автомобілями

Тячівські розбійники побили подружжя та заволоділи їхніми елітними автомобілями
5 листопада о 1:30 до чергової частини Тячівського РВ УМВС надійшло повідомлення від лікарів швидкої допомоги, Чумалевської дільничної лікарні про те, що ними здійснено виїзд до одного з будинків...

5 листопада о 1:30 до чергової частини Тячівського РВ УМВС надійшло повідомлення від лікарів швидкої допомоги, Чумалевської дільничної лікарні про те, що ними здійснено виїзд до одного з будинків села Чумалево звідки, з тілесними ушкодженнями, госпіталізовано мешканців даного будинку, 38 річного чоловіка та його 29-річну співмешканку.

ВІДЕО ДНЯ

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником Тячівського РВ УМВС Павлом Басарабою. Як було з’ясовано, 4 листопада близько опівночі, через незачинені двері, до згаданого помешкання проникли невідомі осіби в масках, які силоміць затягнули потерпілих в ванну кімнату, зв’язали та нанесли тілесні ушкодження, після чого незаконно заволоділи двома автомобілями потерпілого марки «BMW Х 6» та «TOYOTA RAV 4», - зазначив речник Тячівського РВ УМВС Іван Філіп.

Як повідомляє начальник Тячівського РВУ МВС Павло Басараба «За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 КК України (розбійний напад вчинений за попередньою змовою групою осіб поєднаний з проникненням у житло) санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна».

Реклама

У разі наявності будь-якої інформації про даний злочин просимо громадян не залишатися байдужими та телефонувати за номером «102», при наданні достовірної інформації конфіденційність та винагороду гарантуємо.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно