Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські орієнтувальники здобули четверте місце на чемпіонаті України (ФОТО)

Закарпатські орієнтувальники здобули четверте місце на чемпіонаті України (ФОТО)

Закарпатські орієнтувальники здобули четверте місце на чемпіонаті України (ФОТО)
З 31 жовтня по 2 листопада в Дніпропетровській області у селі Пісчанка Новомосковського району закарпатські спортсмени-орієнтувальники із вадами слуху в командному чемпіонаті України посіли четверте...

З 31 жовтня по 2 листопада в Дніпропетровській області у селі Пісчанка Новомосковського району закарпатські спортсмени-орієнтувальники із вадами слуху в командному чемпіонаті України посіли четверте місце.

ВІДЕО ДНЯ

Центр змагань та проживання учасників розміщувався у селі Орлівщина Дніпропетровської області в санаторії «Перлина» на березі річки Самарчук.

У змаганнях взяли участь понад 40 спортсменів, які представляли 7 областей. Закарпаття представили спортсмени з ОДЮСШІ «Інваспорт», а саме: Віталій Гедзур, Вікторія Калинич, Петро Мирзанич, Василь Фіцай (тренер Георгій Фечо). Не дивлячись на юніорський вік, Петро Мирзанич та Василь Фіцай змагались у групі Ч-21Е (дорослий клас). Змагання відбувались у спринті, середній та на довгих дистанціях.

Реклама

Уперше командну першість вибороли спортсмени з Києва, перемігши нечуючих спортсменів з Харківської області з невеликим відривом, третю сходинку посів Івано-Франківський «Інваспорт», на четверту сходинку піднявся Закарпатський «Інваспорт» ОДЮСШІ, п’яте місце за господарями змагань Дніпропетровський «Інваспорт», шосту сходинку посіла команда Київського «Інваспорту», сьоме місце Полтавського «Інваспорту».

А вже 15-16 листопада в місті Ужгороді відбудеться відкритий чемпіонат Закарпатської області зі спортивного орієнтування серед здорових спортсменів бігом за сприяння Департаменту освіти і науки молоді та спорту Закарпатської ОДА, Закарпатського центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді та Федерації спортивного орієнтування Закарпаття.

Реклама

Георгій Фечо

Закарпатські орієнтувальники здобули четверте місце на чемпіонаті України (ФОТО) – 01
Закарпатські орієнтувальники здобули четверте місце на чемпіонаті України (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно