Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мешканці Закарпаття сплатили за три місяці 22 млн гривень війькового збору

Мешканці Закарпаття сплатили за три місяці 22 млн гривень війькового збору

Мешканці Закарпаття сплатили за три місяці 22 млн гривень війькового збору
Протягом серпня-жовтня в Закарпатській області перераховано 22 млн 200 тисяч гривень військового збору. Водночас, у жовтні до бюджету його сплачено 8,7 млн грн. Звертаємо увагу платників, що...

Протягом серпня-жовтня в Закарпатській області перераховано 22 млн 200 тисяч гривень військового збору. Водночас, у жовтні до бюджету його сплачено 8,7 млн грн.

ВІДЕО ДНЯ

Звертаємо увагу платників, що звітність по військовому збору подаватиметься за новою формою 1ДФ, її проект спрямовано на затвердження до Міністерства фінансів України, зазначили у інформаційно-комунікаційному відділі ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

До набрання чинності нової форми Податкового розрахунку сум доходу, сплаченого на користь платників податку, і сум утриманого з них податку звіт потрібно подавати за діючою формою 1ДФ, затвердженою наказом Міністерства доходів і зборів України від 21 січня 2014 року № 49.

Реклама

Після прийняття нової форми розрахунку, податкові агенти будуть зобов’язані за ІІІ квартал 2014 року подати новий і у оновленій формі уточнюючий податковий розрахунок із заповненням загальної суми нарахованих у звітному періоді доходів у вигляді процентів та доходів, і загальну суму утриманого з них військового збору.

У зв’язку з тим, що вимога подання уточнюючого розрахунку виникла не з вини податкового агента, то штрафні санкції згідно з п. 119.2 ст. 119 ПКУ, застосовуватися не будуть.

Реклама

Нагадаємо, що з 3 серпня 2014 року набрав чинності Закон України від 31 липня 2014 року № 1621 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів», яким, зокрема, встановлено військовий збір. Військовий збір утримується за ставкою 1,5% з доходів фізичних осіб у формі зарплати і інших доходів, які входять до фонду оплати праці найманих працівників, а також з поточних або компенсаційних виплат, які нараховуються у зв'язку з трудовими відносинами або цивільно-правовими договорами, а також з виграшів у державну та недержавну лотерею, виграшу гравця (учасника), отриманого від організатора азартної гри, що є джерелом доходів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно