Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Рахівщині загиблих міліціонерів вшанували футбольним турніром

На Рахівщині загиблих міліціонерів вшанували футбольним турніром

На Рахівщині загиблих міліціонерів вшанували футбольним турніром
Організували турнір Рахівський райвідділ міліції та приватні підприємці з села Верхнє Водяне. На захід запросили колишніх керівників Рахівського РВ УМВС та колег загиблих. 32-річний офіцер Юрій...

Організували турнір Рахівський райвідділ міліції та приватні підприємці з села Верхнє Водяне. На захід запросили колишніх керівників Рахівського РВ УМВС та колег загиблих.

ВІДЕО ДНЯ

32-річний офіцер Юрій Мазар загинув у 2002 році, втихомирюючи п’яних бешкетників у сільському барі. Щороку в його рідному селі Верхньому Водяному проводився футбольний турнір на його честь. Його організаторами завжди були Рахівський райвідділ міліції та близький друг Юрія Василь Ткач, життя якого цього року трагічно обірвалося у автокатастрофі. Тож цьогоріч вперше кубок назвали в честь Юрія Мазара і Василя Ткача, повідомили у Рахівському РВ УМВС.

До початку турніру відвідали могилу Юрія Мазара. Учасниками змагань стали 5 команд: ФК «Водиця», СК «Ялинка» з Великого Бичкова, ФК «Динамо» Рахівського райвідділу міліції (посіли третє місце), дорослі футбольного клубу «Верхнє Водяне», які зайняли друге місце, та юнаки ФК «Верхнє Водяне», які вибороли першість.

Реклама

- Професія правоохоронця входить в п’ятірку найнебезпечніших, адже пов’язана з постійним ризиком для життя і здоров’я, – каже очільник рахівської міліції Геннадій Чайковський. – Тож пам`ять про друзів та колег, особливо загиблих при виконанні службових обов`язків, свято бережемо в органах і підрозділах внутрішніх справ. Адже вони стали на перепоні злочинності ціною власного життя. І саме під час таких заходів товариші по службі вшановують їхню пам’ять.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно