Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Берегівщина стала притулком для 11 переселенців зі Сходу України (ФОТО)

Берегівщина стала притулком для 11 переселенців зі Сходу України (ФОТО)

Берегівщина стала притулком для 11 переселенців зі Сходу України (ФОТО)
Вчора, 3 листопада, за результатами наради у голови райдержадміністрації Габора Кінча, заступником Федором Бімбою та начальником управління соціального захисту населення Володимиром Терпаєм проведено...

Вчора, 3 листопада, за результатами наради у голови райдержадміністрації Габора Кінча, заступником Федором Бімбою та начальником управління соціального захисту населення Володимиром Терпаєм проведено обстеження умов проживання тимчасових переселенців із зони АТО.

ВІДЕО ДНЯ

«В районі напрацьовано механізм щодо забезпечення пріоритетних заходів, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян, які вимушені переселитися із тимчасово окупованих територій. Ведеться відповідний реєстр таких громадян, їм тимчасово надається безоплатне житло, харчування та в разі потреби правова, медична та допомога у відновленні документів», – розповів начальник управління соціального захисту Володимир Терпай.

Зараз у районі проживає 11 переселенців. Умови їхнього проживання задовільні. В ході зустрічі з тимчасовими переселенцями керівництво району ознайомилося з їхнім побутом, потребами та невирішеними питннями.

Реклама

«Треба зауважити, що райдержадміністрація дбає і про сім’ї поранених та загиблих військовослужбовців. Для них надається можливість виділення земельних ділянок та максимально можлива матеріальна допомога», - підсумував заступник голови райдержадміністрації Федір Бімба.

Берегівщина стала притулком для 11 переселенців зі Сходу України (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно