Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чопські митники знайшли цигарки у залізній руді

Чопські митники знайшли цигарки у залізній руді
Працівники Чопської митниці Міндоходів виявили 11650 пачок цигарок в одному з вагонів на митному посту «Батєве», - мовили у інформаційно-комунікаційному відділі ГУ Міндоходів у Закарпатській...

Працівники Чопської митниці Міндоходів виявили 11650 пачок цигарок в одному з вагонів на митному посту «Батєве», - мовили у інформаційно-комунікаційному відділі ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

Поїзд рухався з Росії в Україну та перевозив залізорудний концентрат. Під час митного огляду працівники митниці проводили перевірку вмісту вагону за допомогою металічного щупу. За його допомогою було виявлено приховані від митного контролю цигарки. Зокрема, в одному з вагонів було знайдено 528 блоків «Фест» з акцизними марками, а також 585 блоків тютюнових виробів «JIN LING» та 52 блоки «Фест» без акцизної марки. Цигарки знаходились в картонних коробках, були загорнуті в поліетилен та заховані під шаром руди.

Працівниками митниці направлено до Головного управління Міндоходів у Закарпатській області повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину, передбаченого ст. 204 КК України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно