Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські греко-католики придбали "швидку" для військових (ФОТО)

Закарпатські греко-католики придбали "швидку" для військових (ФОТО)

Закарпатські греко-католики придбали "швидку" для військових (ФОТО)
Автомобіль "швидкої" для 128-ї закарпатської гірсько-піхотної бригади, кошти на який збирали вірники Мукачівської греко-католицької єпархії, прибув до Ужгорода зі Словаччини 1 листопада. Нині авто...

Автомобіль "швидкої" для 128-ї закарпатської гірсько-піхотної бригади, кошти на який збирали вірники Мукачівської греко-католицької єпархії, прибув до Ужгорода зі Словаччини 1 листопада. Нині авто перебуває на ремонті - з його прибуттям виявилось, що є необхідність в усуненні деяких негараздів. А тим часом, прихожани формують посилки, які поїдуть разом із "швидкою" бійцям у зону АТО цього четверга.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповів настоятель Ужгородського греко-католицького кафедрального собору о.Іван Тидір, кошти на придбання авто "швидкої допомоги" збирали прихожани церкви. Відтак, транспортний засіб був куплений у сусідній Словаччині, для чого знадобилось близько 8 тис. євро.

Коли авто приїхало до Ужгорода, виявилось, що необхідно усунути деякі неполадки, відтак, автомобіль віддали на ремонт. Попередньо заплановано, що до четверга "швидка" буде полагоджена і відправиться на допомогу бійцям 128-ї гірсько-піхотної бригади під Дебальцево.

Реклама

А тим часом, у єпархії формують передачі для закарпатських військових, насамперед просять небайдужих приносити домашні "закрутки". У церкві кажуть: бійці просять домашнього варення, огірків та помідорів, лечо, леквар та іншу смакоту, зроблену та закладену закарпатськими господинями власноруч. Крім того, прихожани не припиняють нести і такий потрібний нині військовим у зоні АТО теплий одяг: за словами отця Івана Тидіра, все вказує на те, що у четвер, разом із "швидкою", на Схід відправиться 2-3 авто з "гуманітаркою".

Доправлятимуть посилки священники єпархії.

Реклама
Закарпатські греко-католики придбали "швидку" для військових (ФОТО) – 01
Закарпатські греко-католики придбали "швидку" для військових (ФОТО) – 02
Закарпатські греко-католики придбали "швидку" для військових (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно