Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В українця митники конфіскували японський мотоцикл

В українця митники конфіскували японський мотоцикл
Українець, який заїхав на митний пост «Тиса» Чопської митниці Міндоходів на пасажирському мікроавтобусі «MERSEDES-BENZ» «318CDI Sprinter», подав декларацію, у якій зазначив: паспортні дані, відомості...

Українець, який заїхав на митний пост «Тиса» Чопської митниці Міндоходів на пасажирському мікроавтобусі «MERSEDES-BENZ» «318CDI Sprinter», подав декларацію, у якій зазначив: паспортні дані, відомості про транспортний засіб, наявність багажу з особистими речами. Під час усного опитування співвітчизник заперечив наявність будь-яких інших товарів, в тому числі таких, переміщення яких через митний кордон України заборонено або обмежено, стверджують у інформаційно-комунікаційному відділі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

В ході митного контролю транспортного засобу та речей громадянина окрім двох сумок з особистими речами, у багажному відсіку мікроавтобуса був виявлений в розібраному стані мотоцикл «KAWASAKI» 2002 року випуску та деталі до нього. Загальна вага виявленого - понад 120 кг. Громадянин визнав все це своєю власністю. Однак, те, що мотоцикл знайшли працівники митниці, а не громадянин сам повідомив про переміщуваний ним товар у декларації, є порушенням.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно