Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Перечині стічні води протікають проїжджою частиною вулиці

У Перечині стічні води протікають проїжджою частиною вулиці
На відрізку дороги по вул. Жовтнева від №131 до № 135 виявлено витік каналізаційних стоків на проїжджу частину, що постійно створює небезпечну ситуацію, особливо в осінньо-зимовий період. Комісією...

На відрізку дороги по вул. Жовтнева від №131 до № 135 виявлено витік каналізаційних стоків на проїжджу частину, що постійно створює небезпечну ситуацію, особливо в осінньо-зимовий період.

ВІДЕО ДНЯ

Комісією Перечинської міської ради було проведено обстеження і виявлено, що мешканець, який проживає по вул.Жовтнева, та його сусіди незаконно спускають стічні води просто на проїжджу частину дороги, чим порушують ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм та правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», йдеться у повідомленні Перечинської міської ради.

Комісією зроблено відповідні висновки та визначено, що жителями вул.Жовтнева дійсно порушуються норми благоустрою м.Перечин і їх попереджено про негайне усунення даних недоліків, в найкоротші терміни.

Реклама

У разі невиконання ними відповідних вказівок комісії, відповідно до норм чинного законодавства, їх буде притягнуто до адмінвідповідальності. Слід констатувати, що обочини дороги та прибудинкові території також перебувають у занедбаному стані, що говорить про те, що ми не є справжніми господарями своїх обійсть.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно